Treba li dijaspora glasovati na izborima za Sabor i predsjednika?

Date:  Sat, 14 Apr 2007 07:29:25 -0700 (PDT)

 

 

Ljubo Jurcic za Jutarnji list 14.04.2007

 

Treba li dijaspora glasovati na izborima za Sabor i predsjednika?

 

- U buducnosti ne. No, treba odvagnuti kad je pravi trenutak da se to ukine. Hrvatska ima ustavnu obvezu brinuti o svojim gradjanima, dijaspora je mnogo uložila u stvaranje hrvatske države i ona treba sudjelovati u izgradnji i formiranju hrvatske države kao demokratske, pravne i stabilne. Kada Hrvatska dostigne tu razinu, prestaje potreba glasovanja dijaspore jer je cilj ostvaren. Mislim da se taj trenutak približava.

 

- - -

 

Citam intervju Ljube Jurcica u Jutarnjem listu i nemogu da ne komentiram njegovu komunisticku opredjeljenost i odgovor o Hrvatima izvan Domovine koje oni nazivaju "dijaspora".

 

Mislim da je drug Ljubo pokazao pravo lice kada su u pitanju Hrvati izvan Domovine. Ova osoba želi sebe opisati u zadnje vrijeme kao ustaski partizan i to je prvi puta da nam se netko ovako predstavlja i da se o nekomu ovako pise. Sa majcine strane ustase sa oceve partizani i sve je to dobro Ljubo se na to nije nikako pobunio jer njemu odgovaraju i jedni i drugi.

 

A tko je zapravo Ljubo kao osoba prodavati se po ocu ili majci nije u politici baš najpametnije ili najkorisnije.

 

Okorjeli komunisti su uvijek vagali pravi trenutak kako zakinuti ili nanijeti štetu hrvatima.

 

Prisjetimo se malo pa ce nam biti puno jasnije. Trebalo je odvagnuti poslije 1945 dali pobiti nekoliko generacija hrvatskih sinova i kceri -prethodnici Ljube Jurcica su to dobro odvagnuli u interesu KPJ jednostavno su pobili preko 500 tisuca hrvatica i hrvata. odvagnuli su i 1971. rabili, prebili i pozatvarali hrvatske studente sve u interesu KPJ.

 

Odvagnuli su drugovi Ljube Jurcica i 1990. godine razoružali hrvatki narod i ostavili nas na milost i nemilost cetnickim hordama i JNA sve u interesu KPJ.

 

Odvagnuli su drugovi Ljube Jurcica i on isvi drugi komunisti i 2000-te nisu mogli podnijeti da se išta državno spominje u ime Hrvatske pa su ukinuli naziv Hrvatski Državni Sabor, jer ono Državni nemogu podnijeti pa nam je ostao H.S., nije im se svidjao ni dan Državnosti RH 30. Svibnja pa su i to ukinuli sve u interesu KPJ a protiv interesa Hrvata i Hrvatske Države.

 

A sada je došlo vrijeme da se zakine i hrvatsko iseljeništvo, došlo je vrijeme da nam se osveti ta ista prokleta komunistička partija,njednostavno žele nas popljuvati, omalovažiti i kompletno odsjeci od RH.

 

Pazite kao ovaj komunisticki idiot odgovara u buducnosti hrvati izvan domovine nece imati pravo glasa ako SDP KPH dodje nedaj Bože opet na vlast. Ali zato treba odvagnuti pravi trenutak jer u njegovoj mentalnoj komunističkoj glavi 100% ima malo straha pa ce zato probati iskoristiti nekog koalicijskog partnera. Jer svaki komunist kao što je Jurcic se boji hrvata izvan Domovine jer mi smo u njegovim ocima još USTAŠKA EMIGRACIJA.

 

O ukidanju glasa hrvatima izvan Domovine komuniste za sada sprijecava ustavna obaveza ali oni u skoroj buducnosti imaju plan i to promjeniti nadamo se da to nece docekati bar u ovom stoljeću.

 

Ali dok ta ustavna obaveza traje Jurcic bi se malo kao svaki komunist ulizivao hrvatima izvan Domovine zašto ne odace nam priznanje da smo uložili mnogo u stvaranju i obrani RH, Komunisticki plan je pred nama samo trebamo otvoriti oci malo bolje Jurcic nam šalje jasnu poruku.Tu dijasporu treba iskoristiti maksimalno u svemu kad ih dobro iscrpimo i iskoristimo ostvarit ce svoj komunisticki cilj i onda ce nas šutirati isto kao i one naše predhodnike koje su pobili na Križnom putu. Ali ovaj put svijet je malo napredniji postoje video kamere, foto aparati pa komunisti kao što je Jurcic imaju drugi plan i on misli da se taj trenutak priblizava.

 

Ukinuti pravo glasa u vlastitoj Domovini bilo kojem državljaninu svijeta je najvece poniženje koje može doživijeti. Koju poruku drug Jurcic zapravo šalje Hrvatima izvan Domovine: Najprije mislim da nam pripremaju kaznu za ono što nam nikada nisu oprostili niti ce nam oprostiti a to je stvaranje i obrana RH zajedno sa HDZom.

 

OZNA kažu nikada nije ostala nikome dužna rijeci Lube Jurcica slijedbenika iste politike ili strukture Hrvatima izvan Domovine priprema isto iz osvete zbog njihove majke jugoslavije. Moram priznati da je ovaj komunistički ucenik ipak malo kulturniji od svojih prethodnika i da je svjestan da ipak živi u RH a ne u SFRJ on nas upozorava i to je kulturno njegovi predhodnici su to radili na drugi nacin pojeo bi nas mrak. A u stvari ako razmislimo strategija i plan je isti Komunisticke partije 1945 ili komunisticke partije odnosno SDP 2007. Sve što hrvatski i za Hrvatsku diše treba uništiti po planu OZNE u interesu sljedbenika KPJ.

 

E pa druže Jurcicu kao što ste svjesni i vidite da su nas vasi prethodnici klali, ubijali, u jame bacali spaljivali, protjerivali ali nisu uspijeli da ubiju u nama vjeru u Boga i ljubav prema Domovini Hrvatskoj tako necete ni Vi bez obzira koju strategiju ili plan upotrebili.

 

Hrvati izvan Domovine nisu nikada bili ustaška emigracija vec su sastavni dio RH i zato hvala HDZu dr. Franji Tuđmanu i dr. Ivi Sanaderu i nitko nam nece, nesmije i nemože uzeti pravo glasa u našoj Domovini Hrvatskoj. Vaš pakleni plan koji ste naslijedili od svojih prethodnika i vašu komunisticku politiku možete objesiti macku od rep jer vaši planovi se nece nikada ostvariti. Hrvati izvan Domovine ce ostati ono što su uvijek i bili sastavni dio svoje Domovine Hrvatske.

 

Vaše izjave i vaša komunističko OZNAška politika nanjela je dosta zla hrvatima u povijesti u Domovini i izvan Domovine osvjestite se i budite zahvalni Bogu jer hrvati vjeruju u Boga i praštaju. Oprostili smo komunistima i ako nismo trebali i budite sretni na to i ugledajte se na nas zahvalite se dr. Franji Tuđmanu jer mi sm o prihvatili njegov poziv i njegovu molbu za interes i stvaranje RH. A to je pomirdba svih hrvatskih sinova, sinova partizana, ustaša i domobrana, ocito je da Vi to druže Jurcicu nikada niste prihvatili kao ni mnogi vaši drugovi ali i Vi ste potrebni hrvatskoj državi i zato molim Vas ne izazivaj te prolivanje krvi, ne namecite mržnju hrvatima jer nismo i necemo zaboraviti nikada zlocine koji su pocinjeni od Vaših komunističkih predhodnika. Manite se lude i sulude politike probaj te se malo posvetiti vjeri u Boga pa cete vidjeti da je kod svakog covjeka najveca snaga oprost. Ali izgleda da u komunistickim glavama oprost ili praštanje znaci dozvola za još jedno klanje, pritvaranje ili ubijanje ili protjerivanje.

 

Zapamtite da oprost i praštanje nije zaborav ili zaboravljanje necijih nedjela. Pustite hrvate izvan Domovine na miru vaša komunisticka partija nam je nanjela dosta zla od 1945 do 1990. godine. Ne otvarajte to krvavo razdoblje ni u snu a kamoli u izjavama i planovima koje ste nam pripremili za izbore koji su pred nama.

 

 

Frank Bilaver